26.09.24
The Spot, Bottova 2/A, Brastislava
9:00 -
11:00
Stav udalosti:
Nedostupný

Regulácia a Etika AI

Objavte kľúčové aspekty dôveryhodnej a etickej umelej inteligencie na našom workshope, ktorý sa zameriava na zodpovedný vývoj a používanie systémov AI. Etické a spoločenské otázky v AI sú čoraz viac aktuálnou témou. Významné dokumenty ako Etické usmernenia pre dôveryhodnú AI (EGTAI), Hodnotiaci zoznam dôveryhodných AI (ALTAI) a návrh Aktu o umelej inteligencii (AIA), sú preto zásadnými pre systémy AI vyvíjané a nasadzované v Európe.

V tomto úvodnom kurze vám predstavíme základné koncepty dôveryhodnej a etickej AI a oboznámime vás s právnym rámcom pre AI, vrátane Aktu o umelej inteligencii, prvou horizontálnou reguláciou systémov AI v EÚ. Naučíte sa, ako funguje proces hodnotenia etiky podľa ALTAI a ako je tento proces integrovaný do existujúcich a budúcich právnych predpisov.

Po absolvovaní workshopu budete mať jasnú predstavu o tom, ako implementovať princípy dôveryhodnej a etickej AI a ako sa orientovať v právnych požiadavkách na systémy AI. Pripojte sa k nám a prehĺbte svoje znalosti v tejto dôležitej a aktuálnej oblasti. Tento workshop je relevantný najmä pre biznis vlastníkov a právnikov.

Rečníci

Eventy

Udalosti, ktoré by vás mohli zaujímať